2015. március 26., csütörtök

MOOC M33 1.0 inch Bluetooth Kártyatelefon - Arany - Jelenlegi ára: 10 099 Ft

TípusMOOC M33Operációs rendszerNincs adatCPUNincs adatGPUNincs adatRAMNincs adatAkkumulátorNincs adatROMNincs adatBővítési lehetőségNincsKijelző típusaNincs adatKépernyő mérete1. 0 inch (2. 54 cm)Kijelző felbontásaNincs adatSim foglalatok számaSingle SIMSzabvány Micro USBVanAudio kimenetNincsMenü nyelvangolWifiNincs adat3G hálózatNem támogatott4G (LTE) hálózatNem támogatott GPSNincsBluetoothVanElső kameraNincsHátsó kameraNincsVideo felvételNincs adatMédia formátumokNincs adatOTGNincsÉlő háttérkép támogatásNincsExtrákFM, emberek, ébresztő, számológépTámogatott hálózatokGSMGesztusérzékelésNincs
Legyen funkcionális, kicsi és elvont?
Ha neked valóban csak egy telefonra van szükséged, amit magaddal vihetsz. ha nem szeretnél aggódni, hogy baja esik. ha csak zsebre szeretnéd vágni, amikor éppen nem beszélsz, akkor neked egy kártyatelefon lesz a tökéletes választás!
Semmi olyan plussz funkciót nem tartalmaz, ami megnehezítené a használatát.
Egyszerű rezisztív kijelző, GSM hálózati kategória, mégis modern megjelenés.
Ideális választás az idősebb korosztály számára is, akik nem szeretnének megbarátkozni a legmodernebb technikával, ugyanakkor a biztonságérzetüket és a kapcsolattartást tekintik fő célnak!
 
Tartozékok:
Telefon
 1 db
Akkumulátor 
 Beépített
USB kábel
 1 db
Fülhallgató
1 db
;


Jelenlegi ára: 10 099 Ft

Az aukció vége: 2015-04-15 21:57
. MOOC M33 1.0 inch Bluetooth Kártyatelefon - Arany - Jelenlegi ára: 10 099 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése